Lindyke oldala

Maradj ember, Őszinte tiszta fejjel, Tanulj meg élni, Adni is, nem csak kérni, Így leszel halhatatlan. Road


´Sosem késő, hogy az legyél, ami lenni akarsz. Nincs korlátozva az idő, bármit bármikor elkezdhetsz. Változhatsz, vagy maradhatsz a régi, nincsenek szabályok erre. Lesznek nagyszerű és rossz pillanataid - remélem, te tele leszel jóval. Remélem látsz maj...d olyan dolgokat amiken ledöbbensz. Remélem érzel majd olyat, amit addig sohasem éreztél. Remélem találkozol olyan emberekkel, akik másként látják a világot. Remélem olyan életed lesz, amire majd büszke lehetsz. De ha mégsem, remélem lesz elég erőd hogy újrakezdd´ (Benjamin Button különös élete)


Szeress, mert rövid az élet


A szerelem nem tarthat a végtelenségig. Hát essetek szerelembe egymással minden nap, újra és újra.


A fájdalom megléte fontos. Nem csak az öröm jelzi azt, hogy én élek, a fájdalom is ugyanezt jelenti. A megélt fájdalom csak egy érzés, ami tanít valamire. Semmi másról nem szól. És szükséges a fejlődéshez, mert általa teremtődik meg a megfelelő viszonyítási alap. Ebben a világban mind a nappalnak, mind az éjszakának megvan a maga helye, ideje, és a szerepe is; éppígy az örömnek és a fájdalomnak is.   (Csernus Imre)Ha valaki belép az életedbe, hagyd. Köszöntsd, bárki is az, élvezd, amit hoz, még ha csak rövid időre is.. Ha menni akar, engedd el! Értsd meg, hogy a távozása nem tőled függ, egyszerűen csak eljött az ideje.Nem vagyok tökéletes lány. A hajam nem áll mindig jól és gyakran elbukom. Ügyetlen vagyok, és néha összetörik a szívem. Van, hogy veszekszem a barátaimmal és vannak napok, amikor semmi se sikerül. De ha jobban belegondolok és egyet hátra lépek, akkor úgy érzem, hogy ez a különleges élet a valóság, és lehet, de csak lehet, hogy szeretek tökéletlen lenni..^^"Ha szeretsz valakit, tiszta szívből, akkor sohasem felejted el. Nem számít mi történt, mennyi idő telt el, szeretni fogod. Úgy érzed túlléptél, hogy többé már nincs rá szükséged, a szívedben mégis úgy őrzöd az emlékét, mint életed tavasza. S egyszer, ha s...zembejön veled,... rád mosolyog, s életedről kérdez, csak annyit tudnál felelni: hiányos... Mert este, mikor lefekszel, párnádra hajtod fejed, elindul a kisfilm, peregnek az emlékek és a könnycseppek. Mindig is szeretni fogod, történjen bármi.."´...Légy erős, és légy bátor!´ (Dán 10,19)


...már nem is azon járt az agya, hogy ő a világ legboldogtalanabb embere, hanem az, hogy van mellette valaki, aki sosem fogja otthagyni. Erre mindig rá kell döbbenni, még akkor is, ha nagyon szerelmesek vagyunk és az a bizonyos személy az egész világot jel...enti nekünk. De sosem szabad elfeledkeznünk azokról, akik sokkal régebb óta ott álltak az oldalunkon, mai is ott állnak és fognak is, mert ők nem tűnnek el álomszerűen. Csak vannak, csendben, megértéssel és szeretettel. Nem bántanak, nem szólnak, nem szidnak, nem mennek el. Barátoknak nevezzük őket..Boldog akarsz lenni? Akkor három dolgot tegyél: légy azokkal, akik megmosolyogtatnak, nevess annyiszor, ahányszor csak levegőt veszel, és szeress addig, amíg csak élsz´Vannak időszakok, mikor szünet nélkül egymást követik a csapások vagy lehet megszakítás közöttük. De mindenkit fenyít az Úr, akit szeret. A szenvedések lehetnek eltérők egymástól, de következményeik ugyanazok: énünk, ott legbelül megsebesült. Így nyúl hozzá Isten önszeretetünkhöz, gőgünkhöz vagy önösségünkhöz, bármelyik legyen is külső céltáblája.´ /Watchman Nee/Nem szükséges tudnunk, "hogyan" és "hová", hanem egy kérdést kell feltennünk, ha bármibe belekezdünk: "Mi célból teszem, amit teszek?"´Lábam előtt mécses a te igéd, ösvényem világossága.´ (Zsolt 119,105) A zsoltáros nem földrajzi, hanem erkölcsi ösvényről beszél.

/John White/A szeretet hosszú tűrő, kegyes, nem irigykedik, nem kérkedik, nem fuvalkodik fel, nem éktelen, nem haszonleső, nem gerjed haragra, nem rója fel a gonoszt.


"Felnézek az égre, halványan elmosolyodom, mert tudok valamit, amit még nem említettem: hiszem, hogy történhetnek csodák.""Jamie-vel egy tökéletes nyarat töltöttünk együtt, sokkal több szeretetben, mint amennyiben a legtöbb ember egy életen át részesül. Aztán elment. Az ő határtalan hitével. Négy év telt el. De Jamie alakja, amint felém sétál, mindörökre velem marad."

(A Walk To Remember)

"Jamie megmentette az életemet. Tőle tanultam mindent: az életről... a reményről... az előttem álló hosszú útról. Mindig hiányozni fog, de a szerelmünk... olyan akár a szél... nem láthatom... de érzem."´Isten sokszor lélekrázó csalódások által józanítja ki az embert, hogy lássa, hova invesztált, hova fektetett be. Mert amikor az ember a tőkéjét, a szívét hamis reménységekbe fekteti, a várt nyereség helyett előbb-utóbb súlyos csőd jelentkezik. Deficit. Hiány. Nem véletlenül mondja a Biblia, hogy ahol van a szívünk, ott van a mi kincsünk is.´

/Daphne Wolsey/In 3 words I can explain what I've learned about life: it goes on. ~ Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább..."Az önbizalmat mindenki csak saját magának adhatja meg, és csak úgy, ha megdolgozik érte, ha megoldja az előtte álló racionális és érzelmi konfliktusokat. És mindezt következetesen, napról napra megteszi." (Csernus Imre)´Életed oltalmazója az Úr. Mitől rettegsz?´ (Zsolt 27,1)"A magány az az állapot, amikor valakiben háború zajlik, belső háború; az egyedüllét meg az az állapot, amikor valakiben nincs harc, benne az angyal és az ördög békét kötött."  (Csernus Imre)I'm good but not an angel, I do sin but I'm not the devil. I'm just a small girl in a big world trying to find someone to love ~ Jó vagyok, de nem egy angyal, követek el bűnt de nem vagyok ördög. Csak egy kislány vagyok a nagyvilágban, aki próbál találni valakit, akit szerethet!.. [Marilyn Monroe]Change comes like a little wind that ruffles the curtains at dawn - and it comes like the stealthy perfume of wildflowers hidden in the grass [J. Steinbeck] ~ A változás úgy jön, mint egy apró fuvallat, ami meglepegteti a függönyöket - úgy kúszik elő, mint a fűben rejtőző vadvirágok titkos illataTears eventually fade and one day everything will be exactly how its supposed to be ~ Egy nap a könnyek felszáradnak, és minden pontosan úgy fog alakulni, ahogy meg van írvaAmikor az életünk nem megy túl jól, sokat gondolunk arra, hogyan lehetne jobb. Amikor életünk jól megy, hajlamosak vagyunk nem gondolni arra, hogy lehetne rosszabb is. De gyakorlással meg tudjuk tanulni mérlegelni, hogy a dolgok mennyivel jobbak, mint amilyenek lehetnének, következésképp a jó dolgokat az életünkben sokkal jobbnak fogjuk majd érezni.Lehet, hogy én vagyok a bolond a dombtetőn, de éppen onnan a legjobb a kilátás.


Never say goodbye, because goodbye means going away and it means forgetting.. please, just say see you later ~ Soha ne mondd, hogy ég veled, mert ez azt jelenti, hogy elmész, többé nem találkozunk, és elfelejtesz.. mondd inkább hogy majd látjuk egymástDo you ever wonder if we make the moments in our life or if the moments make our life? ~ Elgondolkodtál már azon, hogy vajon az életünkben mi alakítjuk a pillanatokat, vagy a pillanatok alakítják az életünket?


Minden ember hibázhat és hibázik is. De helyes-e az az út, amelyen a megkeseredettség miatt nem adunk új esélyt másoknak és a boldogságnak?! Mindig kell adnunk magunknak, másoknak és egymásnak egy újabb esélyt, mert sohasem tudhatjuk, mikor jön el a perc, amikor már késő lesz, és csak annyit tudunk majd mondani, hogy sajnáljuk.Mindig legyen időd: Nevetni, mert az a lélek legszebb zenéje Olvasni, mert ez a bölcsesség alapköve Dolgozni, mert az a siker ára Játszani, mert az az örök ifjúság titka Szeretetet adni, mert gyógyítja az embert, azt is aki adja, és azt is aki kapja Egy piciny mosolyra, mert ez az arc legszebb ékszeNe hidd, hogy több szem többet lát, csak többféleképpen látja ugyanazt.Egy lényeges dologra felhívom a figyelmedet. Szeretni csak fölfelé lehet. Nem lefelé, csakis fölfelé.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 43
Tegnapi: 75
Heti: 118
Havi: 1 332
Össz.: 1 161 405

Látogatottság növelés
Oldal: idézetek
Lindyke oldala - © 2008 - 2024 - lyndy.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »