Lindyke oldala

Maradj ember, Őszinte tiszta fejjel, Tanulj meg élni, Adni is, nem csak kérni, Így leszel halhatatlan. Road

Gossip girl

 

gossip-girl1.png

 

 

A pletykafészek (angolul: Gossip Girl) egy amerikai drámasorozat, ami Cecily von Ziegesar azonos című könyve alapján készült (a könyv Magyarországon Bad Girlként jelent meg.
A sorozat egy webes blog, a Gossip Girl által írja le a társaságbeli tizenévesek életét, akik a New York-i Upper East Side-on nőttek fel, elit magániskolákba járnak, barátokkal, családdal, féltékenységgel és egyéb kérdésekkel foglalkoznak.

 

 

gossip-girl-preview.jpg

 

Szereplők:

Serena van der Woodsen- Blake Lively

Blair Waldorf- Leighton Meester

Chuck Bass- Ed Westwick

Dan Humphrey- Penn Badgley

Nate Archibald- Chace Crawford

Jenny Humphrey- Taylor Momsen

Vanessa Abrams- Jessica Szohr

Lily van der Woodsen- Kelly Rutherford

Rufus Humphrey- Matthew Settle

Eric van der Woodsen- Connor Paolo

Kati Farkas- Nan Zhang

Isabel Coates- Nicole Fiscella

Bart Bass- Robert John Burke

 

gossip-girl.jpg

Blair,Dan,Serena,Nate,Chuck,Jenny

 

0509the-gossip-girl-cast.jpg

 

gossip-girl-premiere-party6.jpgChuck,Nate,Dan

425.gossip.girl.042208.jpg

 

gossipgirl.jpg

csajok_es_pasik.jpg

 

SZEREPLŐK:

 

Gossip Girl
Gossip Girl - aki a hangját Kristen Belltől kölcsönzi - a sorozat soha sem látott elbeszélője. A történéseket hangkommentárral kíséri, melyeket aztán megír a blogjában, amit az Upper East Side összes fiktív, fiatal lakója olvas.

 

Serena van der Woodsen

gg_serena.jpg

 

Serena a Constance Billard lányiskola egyik legnépszerűbb lánya. Az anyjával, Lilyvel és az öccsével Erickel a Palace Hotel egyik lakosztályában lakik Manhattanban. Az öccsével nagyon szoros kapcsolatban van. Gyerekkora óta Blair Waldorf a legjobb barátnője,bár az ő kapcsolatuk sem felhőtlen. Serena egy szó nélkül hagyja ott és megy el egy bentlakásos iskolába. Miután visszatér felhagy a durva bulizással és pasizással. Összejön Dan Humphrey-val. Az első évad végén megjelenik régi barátnője Georgina Sparks, és akkor fény derül Serena „sötét titkára”, és erre rámegy a kapcsolata is...

 

Blair Waldorf

gossip-girl-200709070459458801.jpg


Blair Cornelia Waldorf szintén a felső tízezerbe született. Ő az örök barátja Serenának, és szintén a Constance Billard lányiskolába jár. A célja az, hogy bekerüljön a Yale-re. Apja, Harold ügyvéd, anyja Eleanor híres divattervező. Blairnek nem esett jól, hogy Serena szó nélkül eltűnt, mert nem volt senki, akivel megoszthatta volna abból eredő fájdalmát, hogy az apja elhagyta az anyját egy másik férfiért. Mikor barátja, Nate bevallja neki, hogy lefeküdt Serenával, kitör a háború köztük. Végül sikerül ezt maguk mögött hagyni, és kibékülnek. Blair Yale-lel kapcsolatos álmait szabotálja egy tanár, így végül „csak” a NYU-ra sikerül bejutnia, ahol szembe kell néznie azzal, hogy nem ő a királynő.

 

 

Chuck Bass

chuckbass.jpg


Chuck (Charles) látszólag egy szexmániás egoista. Ő az egyetlen fia Bart Bassnek, és a halála után hatalmas vagyont örököl. Úgy tűnik, hogy neki nincsenek problémái, és könnyen tud manipulálni másokat. Rossz viszonyban volt az apjával, a második évadban azt is megtudjuk, hogy miért. Nagy szerelme Blair Waldorf, de a kapcsolatuk csak a második évad végén teljesedhet be, addig játszanak egymással.

 

 

Dan Humphrey

dan_humphrey.jpg


Dan humoros és bájos. A korához képest nagyon felnőttesen viselkedik, és ezzel sok jó pontot szerez Serenánál. Nem a felsőbb társadalmi rétegbe született és a szülei pénztárcája nem is tarthat lépést az iskolatársaiéval, ezért nem is tartozik közéjük. Serena mindazonáltal pont azért szereti, mert normális és természetes.

 

 

Nate Archibald

gossip-girl-2x19-nate-archibald-promo-09.jpg

 


Nate (Nathaniel) ide-oda ingázott Serena és Blair között, mindkettőjükkel bizalmas kapcsolatot tartott fent. Minden döntést az apja hozott meg helyette: melyik egyetemre menjen, kit kellene feleségül vennie (Blairt). De Nate-nek egész más tervei és álmai voltak…

 

 

Jenny Humphrey

jennyh.jpg


Jenny Dan 14 éves húga. Barátja Serena öccsének, Eric van der Woodsennek. Jenny hagyja, hogy Blair kihasználja őt, mert úgy gondolja, hogy így az ő barátai közé tartozhat. Amikor ezt nem tűri tovább, háború tör ki köztük, de végül Jennynek megjön az esze, és „leteszi a fegyvert”. A második évadban gyakornok lesz az Eleanor Waldorf Design-nál. De ott sok problémája akad, ezért megpróbál egy saját márkát létrehozni. Azonkívül nem akar iskolába járni, hogy több időt tölthessen munkájával, ebből adódóan sok nézeteltérése akad apjával.

 

 

Vanessa Abrams

jessicaszohr.jpg


Vanessa gyerekkori barátja Dan Humphrey-nak. Vermontból költözött vissza New York-ba, ahol Ruby nevű nővérével lakik Williamsburgben, Brooklynban. Tehetséges filmes, a NYU egyetemen tanul tovább. Nem jár iskolába, otthon tanul és a Rufus galériájában lévő kávézóban dolgozik.

 

 

Lily van der Woodsen (később Lily Bass)

lily1.jpg


Lily többször is elvált, és régebben nem sokat törődött gyermekeivel. Tinédzserkorában együtt járt Rufusszal. Később újra együtt lesznek, és előkerül a „rég elveszett” közös gyerekük is.

 

 

Rufus Humphrey

matthewsettle.jpg


Rufus régen rocksztár volt. Nemrégen vált el a feleségétől. Most galériája van Brooklynban. Mindkét gyerekét egy elit magániskolába küldte, hogy onnan később a legjobb egyetemekre mehessenek. Amikor a fia összejön Serenával, fény derül a régi kapcsolatára Lilyvel.


Képek:

2500903868_ebc5d92ccb.jpg

 

eric_van_der_woodsen.jpgEric van der Woodsen

gossip-girl19.jpg

gossip-girl20.jpgBlair és a lányok

gossip-girl-full-season.jpg

tumblr_krmsphzbef1qzdgkto1_500.jpg

 

gossip-girl-image.jpg

425.gossipgirl.cast.032308.jpg

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 45
Tegnapi: 75
Heti: 120
Havi: 1 334
Össz.: 1 161 407

Látogatottság növelés
Oldal: Gossip girl
Lindyke oldala - © 2008 - 2024 - lyndy.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »