Lindyke oldala

Maradj ember, Őszinte tiszta fejjel, Tanulj meg élni, Adni is, nem csak kérni, Így leszel halhatatlan. Road

TuTi GiMi


one-tree-hill-4.jpg


A Tuti gimi (eredeti címe: One tree hill) egy főleg gimnazistákról szóló dráma, amiben fontos szerephez jut többek között a család, a szerelem és a kosárlabda. 2003-tól fut Amerikában. 2010 szeptemberében indul az utolsó,8. évad 13 résszel.Magyarországon a 4.évadot vetítik.


Egy észak-karolinai kisvárosban él két féltestvér: Lucas és Nathan. Mindketten nagyszerű kosarasokként versenyeznek a helyi csapatban. Ám nem csupán a sportban, hanem Nathan barátnője, Peyton miatt a magánéletben is összeütközésbe kerülnek egymással.


one-tree-hill.jpgFőszereplők:
 
Lucas Scott (Chad Michael Murray)

lucas_scott__in_one_tree_hill.jpg

Lucas Dan fia, akivel nem nagyon törődik, helyette Keith, Dan testvére nevelte fel, és őt tekinti Lucas pót-apjának. Közel áll anyjához, Karenhez. Féltestvérével, Nathannel eleinte ellenséges a viszonyuk, majd jobban megismerik egymást, és barátok lesznek. Lucas legjobb barátja Haley, szerelmei közé tartozik Peyton és Brooke is.
Nathan Scott (James Lafferty)

0000045317_20080104122420.jpg

Dan és Deb fia, akit egy beképzelt, elkényeztetett embernek ismerünk meg. Miután összejön Haleyvel, megváltozik, hátat fordít a szüleinek, önálló lesz, elköltözik otthonról és elveszi Haleyt. A kapcsolatát is rendezi bátyjával, Lucassal.
Peyton Sawyer (Hilarie Burton)

hilarie_burton-5055.jpg


Elég különc személyiség, életének két mozgatórugója a zene és a rajzolás, de mivel Brooke a legjobb barátnője, ezért a bulikból sem marad ki. Az anyja még kislánykorában meghalt, az apja pedig sokat dolgozik, emiatt szinte mindig egyedül van a házukban.Van egy féltestvére, Derek.
Brooke Davis (Sophia Bush)

one-tree-hill-tv-51.jpg

Brooke elég kicsapongó életet él, amit meg is engedhet magának, mert a szüleitől rengeteg pénzt kap. Ő szervezi a legjobb bulikat, rengeteg fiúval, köztük Lucassal is járt már. A harmadik évadban divattervezőként ruhákat kezd megálmodni, amik később boltok kirakatiban is feltűnnek.
Haley James Scott (Bethany Joy Galeotti)

bethanyjoylenz.jpg

Haleyt korrepetitorként és Lucas legjobb barátjaként ismerjük meg, aki egy nagy családból származik. Az első évadban hozzámegy Nathanhez. Nagy álma, hogy énekes legyen, erre lehetőséget is kap, emiatt elhagyja a férjét. Később visszatér hozzá, mert rájön, hogy a szerelem sokkal fontosabb számára.
Családtagok, ismerősök:

Dan Scott (Paul Johansson)- ő a Scott család feje, aki fiatalkorában kosárlabdázott. Emiatt hajszolja fiát, Nathant, hogy profi kosaras váljon belőle. Másik fiát, Lucast, nem fogadta el, de miután Tree Hillbe költözik nejével, Debbel, nem tudja elkerülni a találkozást Lucassal és az anyjával, Karennel.


Karen Roe (Moira Kelly)- Karen a gimnáziumi évek alatt lett terhes fiával, Lucassal, de Dan elhagyta. A szülés után a támasza Dan bátyja Keith lett, akivel nagyon jó barátok lettek az évek folyamán, majd a kapcsolatból szerelem lett. Karen egy kávézót üzemeltet Tree Hillben, majd az üzletvezetésbe Dan (ex-)felesége is bekapcsolódik.


Brian 'Whitey' Durham (Barry Corbin)- Whitey a kosárcsapat, a Ravens edzője, akinek már csak ez okoz örömet, a felesége, Camilla, halála után. Sokszor beszél néhai feleségéről, és arról, hogy több időt kellett volna vele töltenie.


Deb Scott (Barbara Alyn Woods)- Deb boldogtalan házasságban él Dannel, akitől az első évad végén próbál meg elválni. A férje azonban szívrohamot kap, miközben a papírokat akarja aláírni, és emiatt bűntudatból vele marad, amíg meg nem gyógyul, és végül a harmadik évadban elválnak.


Marvin "Mouth" McFadden (Lee Norris)- Mouth fiatalkora óta ismeri Lucast, minden kosármeccsén ott van és közvetíti az eseményeket. Nagy álma, hogy sportriporter legyen. A szerelmi élete nem túl szerencsés, viszonzatlanul beleszeret Brookeba és Rachelbe is.


Keith Scott (Craig Sheffer)- Keith Dan bátyja, aki szöges ellentéte testvérének. Ő segítette Karent, mikor Lucas megszületett, és beleszeretett a nőbe. A kapcsolatuk azonban csak a harmadik évadban jelenik meg. Dan őt okolja a tűzesetért, amiben majdnem meghalt, ezért bosszút állt rajta, és megölte.
familiet.jpg

tv_one_tree_hill10.jpg
(katt Vigyor)

one-tree-hill-pic.gif

Peyton,Nathan,Lucas


one-tree-hill-guys-wallpaper.jpgVigyor


1202001025_79.png Brooke és Lucas

bethanyjoygaleotti2.jpg

oth-guest.jpg
Lucas, Peyton, Haley, Brooke, NathanWeblap látogatottság számláló:

Mai: 46
Tegnapi: 75
Heti: 121
Havi: 1 335
Össz.: 1 161 408

Látogatottság növelés
Oldal: Tuti gimi
Lindyke oldala - © 2008 - 2024 - lyndy.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »